Tietosuojakäytäntö

Tietosuoja

Asiakkaiden tiedot on tallennettu The Butik verkkokaupan asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen ja hoitoon. The Butik verkkokaupalla on lisäksi oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä alla. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun asiakaspalvelu@thebutik.fi.
 

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

The Butik / Arvo Finland Oy (y-tunnus: 2336801-9)
Wadenströminkuja 5
06100 Porvoo

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Katja Henkola
Puhelin: +358 44 3545 771
Sähköposti: katja.henkola@arvofinland.fi

REKISTERIN NIMI

The Butik verkkokaupan asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt The Butik verkkokauppaan asiakkaaksi tai ostanut kyseisestä verkkokaupasta tuotteita.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on The Butik verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää The Butk verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää verkkokaupan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. The Butik saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin (verkkokaupan ylläpitäjä) palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan The Butik asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta eikä tietoja luovuteta muille kolmansille osapuolille.

The Butik verkkokaupalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä The Butik asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu@thebutik.fi. Sähköiseen suoramarkkinointiin (sähköposti- ja tekstiviestimarkkinointi) pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti. Asiakas voi itse rekisteröityä The Butikin sähköisen uutiskirjeen tilaajaksi ja vastaavasti poistua postituslistalta haluamanaan ajankohtana.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Tiedot käsitellyistä tilauksista

Tilausten Postin seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta The Butik verkkokaupan ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää The Butik sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

 

Tsekkaa nämä!

Lue Lisää

The Butik Blogi

Mitkä tekijät vaikuttavat ihon kuntoon ja mitkä tuotteet soveltuvat parhaiten vaikkapa kuivan ihon hoitoon? Kerromme The Butik blogissa vinkkejä kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon liittyen ja annamme kausittaisia tuotesuosituksia.

Lue Lisää

The Butik Maahantuonti

The Butik toimii maahantuojana Les Poulettes, Naturado ja Rosalia tuotesarjoille, jotka kaikki edustavat ranskalaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Lue Lisää

Meistä

Perustin The Butik yrityksen vuonna 2014 perehdyttyäni omien käyttäjäkokemusteni lisäksi luonnonkosmetiikkatuotteiden hyötyihin sekä niiden eettisiin ja ekologisiin taustatekijöihin.